Utviklingstrenden til smart PDU: energisparing, høy effektivitet, tilpasning

Med konseptet med grønn miljøvern, energisparing og reduksjon av utslipp som får popularitet, vil produkter med høyt energiforbruk gradvis erstattes av energisparing og utslippsreduksjon og grønne produkter.

Terminalkraftdistribusjon er siste ledd i det generelle intelligente rommet, og som det viktigste leddet har intelligent PDU blitt det uunngåelige valget av IDC-datasenter.

Ulik fra vanlige kraftkontakter, er intelligente strømfordelingsenheter (PDU -er) nettverksadministrasjonsporter som gir mer praktiske funksjoner.

De kan overvåke total spenning, strøm, effektmengde, effekt, effektfaktor, enhetstemperatur, fuktighet, røyksensor, vannlekkasje og tilgangskontroll.

De kan eksternt administrere strømforbruket til hver enhet for å redusere strømavfallet.Reduser drifts- og vedlikeholdspersonellkostnader.

Fremveksten av smarte PDUer er kravet om høy effektivitet, grønn og energisparing.Nå beveger strømstyringen av datarom og IDC seg også gradvis mot intelligens, noe som betyr at flere store bedrifter foretrekker smarte PDUer i valg av terminaldistribusjonsordning.

YOSUN NEWS_08

Den tradisjonelle strømfordelingsstyringsmodusen kan bare overvåke spenningen og strømmen til kabinettet, men kan ikke overvåke spenningen og strømmen til hver enhet i kabinettet.Utseendet til intelligent PDU veier opp for denne defekten.Den såkalte intelligente PDU refererer til sanntidsovervåking og tilbakemelding av strømmen og spenningen til hver terminalenhet i maskinrommet og skapet.Aktiver drifts- og vedlikeholdspersonell for rettidig å tømme og justere arbeidstilstanden for forskjellige utstyr, kan implementere fjernkontroll, legge ned den ubrukte delen av utstyret, for å oppnå energisparing og utslippsreduksjon.

YOSUN NEWS_09

Smarte PDU-er har blitt mye brukt over hele verden, det er rapportert at mer enn 90% av de store europeiske og amerikanske teleoperatørene har brukt smarte PDU-er i rommet, supplert med tilsvarende energisparende tiltak, smarte PDU-er kan til og med oppnå energisparing 30%~ 50%.Med den kontinuerlige utviklingen og oppgraderingen av smart PDU-teknologi har flere og flere IDC-, verdipapir- og bankforetak, høyeffektive, kommunale, medisinske og elektriske kraftenheter tatt smarte PDU-er i bruk, og omfanget og omfanget av smarte PDU-er utvides raskt. .

YOSUN NEWS_10

For tiden forblir kravene til smart strømstyring ikke bare i ett enkelt produkt, men trenger også et helt sett med distribusjonsløsninger.Personlig tilpasning vil bli trenden med smart PDU -er i fremtiden.YOSUN, som den ledende merkevaren i smart PDU-industrien, holder alltid tritt med den nyeste bransjeledende teknologien for å møte den endrede markedsetterspørselen og profesjonelle utfordringer.Forpliktet til å imøtekomme kundens forskjellige behov, for å gi kundene bedre kvalitet og praktisk service.


Innleggstid: Feb-01-2023